• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Zoetermeer

Geef uw tuin een make-over!

Bent u op zoek naar een hovenier in Zoetermeer die uw tuin verandert in een fijne plek om heerlijk te ontspannen? Kies dan Van Nood Hoveniers! We zijn echte tuinexperts en geven uw tuin de zorg en aandacht die het verdient. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal, en we zijn een klein, jong bedrijf werkzaam als hovenier in Zoetermeer en omstreken. Neem snel contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Zoetermeer

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Zoetermeer

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Zoetermeer

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Een ontwerp helemaal op maat

Het maakt niet uit welke stijl u mooi vindt, wij ontwerpen voor u een prachtige tuin! Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen, en met het uiterlijk van uw huis of bedrijfspand. Wilt u een moderne tuin met strak aangelegde bestrating? Of wilt u juist een landelijk tuin met een romantische vijver? Bijna alles is mogelijk in ons ontwerp. Ook houtwerk in uw tuin behoort tot de mogelijkheden. Denkt u hierbij aan een pergola, overkapping of tuinhuis. Dus wat uw stijl ook is, Van Nood Hoveniers maakt helemaal op maat een prachtig tuinontwerp als uw hovenier in Zoetermeer.

Tuinaanleg met zorg en aandacht

Behalve het ontwerp, verzorgen we ook de aanleg van uw tuin en besteden daar natuurlijk zorg en aandacht aan. Een heg die strak geknipt is en waarbij geen takje uitsteekt, en prachtige bestrating die niet verzakt. Daar staan we voor als hovenier in Zoetermeer. Uiteraard kiezen we voor de beste kwaliteit bestrating en beplanting, en we bouwen het houtwerk in uw tuin met aandacht, zodat het een sterke constructie wordt. Dan blijft uw tuin jarenlang mooi. Zo kunt u zorgeloos ontspannen in uw prachtige nieuwe tuin, met Van Nood Hoveniers als uw hovenier in Zoetermeer.

Uw hovenier in Zoetermeer ook voor tuinonderhoud

Wanneer u dan zo’n mooie tuin heeft, is het onderhoud natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Dan kunt u lang van uw tuin genieten. Tuinonderhoud vergt soms echter aardig wat tijd en energie. Wij verzorgen voor u ook het onderhoud van uw tuin. Of dat nou het snoeien van planten en bomen, het schoonmaken van de vijver of nieuwe beplanting planten is. En ook voor volledige tuinrenovatie moet u bij Van Nood Hoveniers zijn. Zo blijft uw tuin jarenlang mooi verzorgd.

Bel Van Nood Hoveniers!

Wilt u nu graag meer weten over wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier op de website in te vullen. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-27460502. Wanneer u een hovenier in Zoetermeer zoekt kiest u Van Nood Hoveniers voor het mooiste resultaat!

Contactformulier