• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Tuinontwerp

Tuinontwerp op maat

Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u hiervoor een prachtig tuinontwerp? Of wilt u wel een keer iets anders doen met uw tuin? Van Nood Hoveniers zorgt voor een fantastisch tuinontwerp op maat. We zijn een jong, klein hoveniersbedrijf bij wie persoonlijke aandacht centraal staan. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Voor iedere stijl een passend ontwerp

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt. Heeft een landhuis of boerderij? Dan past daar heel goed een landelijke of romantische stijl bij. Of heeft u juist een nieuwbouwwoning. Dan kan het heel mooi zijn om voor een ultramodern ontwerp te gaan. Maar we houden natuurlijk ook altijd rekening met uw smaak. Dat is onze persoonlijk aanpak!

De vele mogelijkheden

Het mooie van een tuinontwerp laten maken is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. De tuin kan op alle manieren aan uw smaak worden aangepast. We kunnen in het tuinontwerp spelen met bijvoorbeeld:

  • Bestrating in allerlei soorten
  • Houtwerk, zoals een pergola of overkapping
  • Vijvers of andere waterelementen
  • Allerlei soorten beplanting

Zo creëren we samen met u een tuin die helemaal bij u past! Wilt u een romantische sprookjes vijver? Of juist een super moderne, strakke tuin met rechte lijnen? Misschien is uw stijl juist landelijk en wilt u een overkapping zodat u ook bij slechter weer buiten kunt zitten? Het is allemaal mogelijk in uw persoonlijke tuinontwerp.

Wat zijn uw wensen?

Welke stijl het ook wordt, het is ook belangrijk om te weten wat u graag in uw tuin doet. Wilt u heerlijk kunnen ontspannen in de zon? Zoekt u juist een schaduwrijke plek op om heerlijk een boek te kunnen lezen? Of wilt u juist met de hele familie kunnen barbecueën op een groot terras? We denken graag met u mee over hoe we uw wensen het beste kunnen inpassen in uw tuin. Zo creëren we echt het tuinontwerp van uw dromen!

Kies Van Nood Hoveniers voor het tuinontwerp van uw dromen!

Bent u benieuwd hoe we uw tuin kunnen omtoveren in uw droomtuin? Wilt u ook een tuinontwerp op maat? Neem dan gerust contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden. Als u het contactformulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. Ook kunt u bellen naar 06-27460502. Van Nood Hoveniers maakt voor u het tuinontwerp dat aansluit bij al uw wensen!

Contactformulier