• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Houtwerk

Houtwerk

Bij het ontwerpen van uw tuin kunt u ook kiezen voor houtwerk. Wilt u misschien een overkapping zodat u ook bij slechter weer heerlijk buiten kunt zitten? Wilt u een pergola begroeid met klimop of een prachtige klimroos? Of wilt u graag een tuinhuis waarin u het speelgoed van de kinderen kunt opbergen? Al deze zaken kunnen we voor u inpassen in uw tuinontwerp. Bovendien zorgen we dat deze helemaal passen bij uw woning en de rest van de tuin. Zo wordt uw tuin een prachtig geheel, helemaal naar uw wens ontworpen. Al het houtwerk wordt met zorg gebouwd, en kan dus wel tegen een stootje. Wel zo belangrijk, want dan kunt u er jarenlang van genieten! Zo wordt uw tuin een prachtig geheel, helemaal naar uw wens ontworpen.

Vlonders

Hout geeft een natuurlijke uitstraling en vlonders kunnen een alternatief zijn voor bestrating. Er zijn veel soorten hout vlonderdelen. U kunt ook kiezen voor kunststof vlonderdelen, deze zijn bijna niet te onderscheiden van houten delen. Uiteraard kunnen wij u de verschillende houtsoorten laten zien en helpen wij u met de juiste keuzen.

Houten constructies

Er kan veel gebouwd worden van hout denk aan uw tuinhuis, pergola, prieel, vlonder, erfafscheiding, veranda’s, damwand, plantenbak, overkapping, en carports. Er zijn veel methodes en nieuwe materialen verkrijgbaar waardoor het soms moeilijk kiezen is. Wij zorgen dat uw erfafscheiding goed, stevig en duurzaam is en er zeker mooi uitziet zodat er geen ongewenste-inkijk is. Kiest u voor hout of een ander materiaal? Dan kunt u erop rekenen dat u er lang van kunt genieten!

Damwanden

Damwaden worden ook wel schoeiingen of een grondkering genoemd. Door het plaatsen van een schoeiing in uw tuin kunnen er veel hoogteverschillen op gevangen worden en komt er meer ruimt in de tuin. De bekendste waar de schoeiing voor wordt gebruikt is langs de waterkant zodat de oever niet wegspoelt.

Contactformulier