• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Houtwerk

Houtwerk

Bij het ontwerpen van uw tuin kunt u ook kiezen voor houtwerk. Wilt u misschien een overkapping zodat u ook bij slechter weer heerlijk buiten kunt zitten? Wat te denken van een pergola begroeid met klimop of een prachtige klimroos? Of wilt u graag een tuinhuis waarin u het speelgoed van de kinderen kunt opbergen? Al deze zaken kunnen we voor u inpassen in uw tuinontwerp. Bovendien zorgen we dat deze helemaal passen bij de stijl van uw woning en de rest van de tuin. Zo wordt uw tuin een prachtig geheel, helemaal naar uw wens ontworpen. Al het houtwerk wordt met zorg gebouwd en kan dus wel tegen een stootje. Wel zo belangrijk, want dan kunt u er jarenlang van genieten!

Vlonders

Hout geeft een natuurlijke uitstraling en vlonders kunnen een alternatief zijn voor bestrating. Er zijn veel soorten houten vlonderdelen, maar u kunt ook kiezen voor kunststof. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van houten delen. Uiteraard kunnen wij u de verschillende mogelijkheden laten zien en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Houten constructies

Er kan veel gebouwd worden van hout. Denk aan een tuinhuis, pergola, prieel, vlonder, erfafscheiding, veranda’s, damwand, plantenbak, overkapping en carports. Er zijn veel methodes en nieuwe materialen verkrijgbaar waardoor het soms moeilijk kiezen is. Wij zorgen dat uw erfafscheiding goed, stevig en duurzaam is en er mooi uitziet zodat er geen ongewenste inkijk is. Kiest u voor hout, of een ander materiaal? Wij zorgen er voor dat u er lang van kunt genieten!

Damwanden

Damwaden worden ook wel schoeiingen of een grondkering genoemd. Door het plaatsen hiervan in uw tuin kunnen er veel hoogteverschillen opgevangen worden en kan er meer ruimte in de tuin worden gecreëerd. De meest bekende toepassing is langs de waterkant zodat de oever niet wegspoelt.

    Contactformulier