• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Tuinonderhoud

Laat uw tuin weer bloeien!

Wilt u tuinonderhoud laten uitvoeren bij uw nieuwe tuin zodat deze prachtig tot bloei kan komen? Of is uw tuin wat verwilderd en heeft deze een goede opknapbeurt nodig? Schakel dan Van Nood Hoveniers in. U weet dan zeker dat uw tuin de aandacht krijgt die het verdient! Wilt u meer informatie over ons tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenmalig of periodiek

Het onderhoud van uw tuin kan aardig wat energie en tijd vergen, en misschien komt u daar zelf helemaal niet aan toe. Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kan eenmalig zijn, of een periodieke afspraak. Dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw tuin en kunt u er zorgeloos van genieten en heerlijk ontspannen in het groen!

Tuinonderhoud voor uw nieuwe tuin

Tuinonderhoud voor uw tuin is vooral in de eerste jaren na het aanleggen van de tuin essentieel om uw tuin goed te laten groeien. Zo zorgt u dat uw tuin uitgroeit tot de droomtuin die u voor ogen had. Tuinonderhoud is een specialistische discipline die veel kennis vereist. We verzorgen uw nieuwe tuin dan ook graag voor u. We weten precies welke planten op welk moment een snoeibeurt nodig hebben, hoe we de vijver gezond houden en hoe de bestrating het mooist blijft. Vooral voor een nieuwe tuin raden we aan om periodiek tuinonderhoud te laten uitvoeren, zo weet u zeker dat uw tuin helemaal wordt zoals op het tuinontwerp.

Ook volledige tuinrenovatie en onderhoudsadvies

Heeft uw tuin al te lang geen onderhoud gehad en is deze inmiddels wat verwilderd? Geen zorgen, Van Nood Hoveniers voert ook volledige tuinrenovatie uit. We vervangen dode planten en kapotte tegels, maar behouden juist wat nog wel mooi is. Zo wordt uw tuin weer als nieuw! Het vergt best wel wat specialiteit en vakkennis om het tuinonderhoud goed uit te voeren. We geven u dan ook graag onderhoudsadvies voor uw tuin. U hoort van ons wanneer u het beste kunt snoeien, welke planten veel en welke juist weinig aandacht vergen, en hoe u de betegeling en het houtwerk zo goed mogelijk kunt onderhouden.

Bel Van Nood Hoveniers!

Houd uw tuin dus mooi met het tuinonderhoud van Van Nood Hoveniers! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op de website in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Ook dat kan! Bel dan naar 06-27460502. Geniet zorgeloos van uw tuin met het tuinonderhoud van Van Nood Hoveniers!

Contactformulier