• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Tuinaanleg

Professionele tuinaanleg door Van Nood Hoveniers

Wanneer u een prachtig tuinontwerp hebt liggen, wilt u natuurlijk ook dat de tuinaanleg gebeurt door een vakkundige hovenier. Neem dan contact op met Van Nood Hoveniers. De aanleg van uw tuin gebeurt dan met de persoonlijke aandacht die het verdient. Wilt u meer weten over tuinaanleg door Van Nood Hoveniers? Lees verder of neem contact met ons op!

Tuinaanleg op maat

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen. We kunnen uw tuin deels of in zijn geheel aanpakken. Heeft u bijvoorbeeld al een bestaande tuin, dan kunt u ervoor kiezen om deze eerst zelf leeg te halen. Maar natuurlijk doen wij dat ook graag voor u. Samen met u overleggen we wat de verdeling wordt en hoeveel tijd de aanleg van uw tuin gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Bovendien hebt u bij ons één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en duidelijk.

Hoe gaat de tuinaanleg in zijn werk?

De tuinaanleg bestaat uit een aantal stappen. Het begint met het inmeten: hierbij bepalen we de exacte locatie van uw terras, de paden en eventueel de vijver. Vervolgens is het grondwerk belangrijk. Het is nu tijd om alle oude bestrating en planten eruit te halen, als die er zijn. Vervolgens bereiden we de grond voor en brengen we de juiste grond aan op de juiste plaatsen. Dan begint de daadwerkelijke tuinaanleg. Hierbij beginnen we met het leggen van de bestrating en het plaatsen van eventueel hekwerk, en bijzondere elementen zoals het aanleggen van een vijver. En ten slotte is het dan (eindelijk) tijd voor de beplanting!

Wat is de beste tijd voor de tuinaanleg?

Bij Van Nood Hoveniers werken we het hele jaar door, maar u kunt u voorstellen dat het in de lente het drukst is. Neem dus op tijd contact met ons op zodat u in de zomer heerlijk kunt genieten van uw nieuwe tuin. We werken ook in de herfst en winter echter gewoon door (mits de temperatuur boven het vriespunt ligt). In deze seizoenen gebruikt u uw tuin wat minder, dus ook dan kunt u ons zeer goed inschakelen voor de tuinaanleg.

Neem contact op met Van Nood Hoveniers!

Wilt u ook uw tuin vakkundig laten aanleggen door de experts van Van Nood Hoveniers? Of wilt u meer informatie over tuinaanleg? Neem gerust contact met ons op! Vul het contactformulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Of bel naar 06-27460502. Van Nood Hoveniers pakt uw tuinaanleg professioneel aan!

Contactformulier