• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Wassenaar

Uw persoonlijke hovenier in Wassenaar

Kan uw tuin wel een opknapbeurt of make-over gebruiken en zoekt u daarvoor een hoveniersbedrijf in Wassenaar? Bij Van Nood Hoveniers verandert uw tuin in een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten. We zijn een jong, persoonlijk hoveniersbedrijf werkzaam in Wassenaar en omgeving. Wilt u meer informatie? Lees verder of neem contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Wassenaar

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Wassenaar

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Wassenaar

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Het ontwerp van uw dromen

Wilt u een compleet nieuwe tuin helemaal toegespitst op uw wensen? Van Nood Hoveniers ontwerpt voor u de tuin van uw dromen. En natuurlijk houden we daarbij rekening met uw stijl en smaak, en op welke manier de tuin het best bij uw huis of droompand past. Is uw stijl juist modern met strakke, rechte vormen en hedendaagse bestrating? Of wilt u een prachtige romantische vijver in uw tuin die past bij uw boerderij of landhuis? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer u door Van Nood Hoveniers uw tuin laat ontwerpen. Voor iedere stijl maken we het tuinontwerp dat bij u past als uw hoveniersbedrijf in Gouda!

Tuinaanleg door uw hoveniersbedrijf in Wassenaar

Wanneer er dan zo’n mooi ontwerp ligt, moet deze natuurlijk ook met zorg en aandacht aangelegd worden. Ook daarvoor moet u bij Van Nood Hoveniers zijn. We zorgen voor prachtige bestrating die niet verzakt, en prachtig gesnoeide hagen. Oog voor details vinden we hierbij heel belangrijk, want dat maakt een tuin helemaal af! We zorgen er natuurlijk ook voor dat uw tuin lang meegaat. Het houtwerk bouwen we met zorg, zodat deze tegen een stootje kan, en we kiezen natuurlijk alleen de beste kwaliteit beplanting en bestrating. Dan heeft u een tuin waar u jarenlang van kunt genieten!

Onderhoud zonder zorgen

Natuurlijk verzorgen we voor u ook het onderhoud van uw tuin. Dat kan soms een flinke klus zijn, waar u niet altijd tijd of energie voor heeft. Als u het onderhoud door Van Nood Hoveniers laat doen heeft u er echter geen omkijken meer naar. Of het nou gaat om het schoonmaken van de vijver of het snoeiwerk. Bel ook Van Nood Hoveniers voor volledige tuinrenovatie. Dan kunt u heerlijk genieten van uw prachtige tuin!

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen als hoveniersbedrijf in Wassenaar en omgeving? Neemt u dan vooral contact met ons op. Vul het contactformulier op de website in, dan hoort u snel van ons! Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat kan, bel dan naar 06-27460502. Geef uw tuin de aandacht die het verdient en schakel Van Nood Hoveniers in als uw hoveniersbedrijf in Wassenaar!

Contactformulier