• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Uithoorn

Van Nood Hoveniers is uw persoonlijke hovenier in Uithoorn

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door een hovenier in Uithoorn? Neem dan contact op met Van Nood Hoveniers! We zijn echte tuinexperts met groene vingers. Als uw hovenier in Uithoorn zorgen we ervoor dat uw tuin een groene oase wordt waarin u heerlijk tot rust kunt komen!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Uithoorn

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Uithoorn

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Uithoorn

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Een ontwerp op maat

Een mooie tuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. We vinden een persoonlijke aanpak hierin erg belangrijk. De tuin wordt dan ook helemaal naar uw smaak en stijl ontworpen, en er wordt natuurlijk gezorgd dat de tuin ook goed bij uw huis past. Geheel naar uw wens wordt ook de bestrating en beplanting gekozen. En ook houtwerk zoals schuttingen, overkappingen of een tuinhuis zijn zeker mogelijk. Wilt u graag een vijver in uw tuin? Ook dat kan. Of uw stijl nu landelijk, romantisch of ultramodern is, Van Nood Hoveniers is uw hovenier in Uithoorn voor een prachtig tuinontwerp.

Strak aangelegd…

Van Nood Hoveniers geeft de aanleg van uw tuin de aandacht en zorg die het verdient. Bestrating die strak ligt en niet verzakt, en heggetjes die zo strak geknipt zijn dat geen takje uitsteekt. Daar houden we als hovenier in Uithoorn van. Uiteraard zorgen we voor de beste kwaliteit beplanting en bestrating. En ook de bouw van het houtwerk in uw tuin gebeurt met aandacht, zodat deze jarenlang mooi blijft. Zo wordt uw tuin werkelijk een plaatje met Van Nood Hoveniers als uw hovenier in Uithoorn.

…Én mooi onderhouden!

En als u dan zo’n mooie tuin heeft moet deze natuurlijk ook goed onderhouden worden. Dit onderhoud vergt aardig wat energie en tijd. Maar Van Nood Hoveniers verzorgt voor u ook het onderhoud. Moet de vijver een keer schoongemaakt worden? Of zijn er planten of bomen die een flinke snoeibeurt nodig hebben? Daar draaien we bij Van Nood Hoveniers de heggenschaar niet voor om. En ook voor volledige tuinrenovatie moet u bij ons zijn. Zo kunt u jaar in, jaar uit van uw prachtige tuin genieten!

Neem contact op met Van Nood Hoveniers!

Meer informatie over wat we als hovenier in Uithoorn voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier op de website in, dan hoort u snel van ons! U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06-27460502. Van Nood Hoveniers is de hovenier in Uithoorn om uw tuin om te toveren tot een groene oase!

Contactformulier