• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Ter Aar

Aandacht voor uw tuin door uw hoveniersbedrijf in Ter Aar

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Ter Aar om uw tuin een opknapbeurt of totale vernieuwing te geven? Van Nood Hoveniers heeft persoonlijke aandacht voor uw tuin en uw wensen. Zo transformeren we uw tuin om tot een fantastische groene plek die helemaal bij u past. We zijn een jong, klein hoveniersbedrijf werkzaam in Ter Aar en omgeving. Wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Ter Aar

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Ter Aar

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Ter Aar

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Al uw tuinklussen helemaal op maat

Of het nou om de tuin bij uw woonhuis of bedrijfspand gaat, bij ons kunt u terecht voor alle tuin gerelateerde zaken. We zijn uw hoveniersbedrijf in Ter Aar voor:

  • Een tuinontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen
  • Tuinaanleg
  • Het onderhoud van uw tuin
  • Onderhoudsadvies
  • Volledige tuinrenovatie

We houden bij al onze werkzaamheden natuurlijk rekening met uw persoonlijke wensen. Zo sluit het tuinontwerp helemaal aan bij uw smaak en stijl, en past deze goed bij uw bedrijfspand of woonhuis. Ook de aanleg van uw tuin gebeurt strak en met oog voor details. Dát maakt de tuin helemaal af! Kies dus Van Nood Hoveniers als uw hoveniersbedrijf in Ter Aar, dan weet u zeker dat u kunt genieten in het groen!

Uw tuinexperts

We zijn experts als het gaat om het aanleggen of onderhouden van de bestrating in uw tuin, en we weten alles over juist beplanting op de goede plek. We vergeten natuurlijk de vijver ook niet. Kan die wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Of wilt u in uw nieuwe tuin een droomvijver laten aanleggen? Allemaal geen probleem! En ook het houtwerk nemen we voor u onder handen, of dat nou het onderhoud of de bouw is. Zo kunt u jarenlang genieten van uw prachtige tuin, waarin u helemaal tot rust komt. Neem dus snel contact op met Van Nood Hoveniers: uw hoveniersbedrijf in Ter Aar met een persoonlijke aanpak.

Schakel dus onze groene vingers in!

Bent u nu ook wel benieuwd hoe we uw tuin de tuin van uw dromen maken? Laat dan een berichtje achter via het formulier op de website, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op! Maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 06-27460502. Van Nood Hoveniers is het hoveniersbedrijf in Ter Aar die van uw tuin een plek maakt om van te genieten!

Contactformulier