• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Noordwijk

Geef uw tuin de aandacht die het verdient!

Zoekt u een goede hovenier in Noordwijk om uw tuin te veranderen in een groene oase? Bel dan Van Nood Hoveniers! Als echte tuinexperts geven we uw tuin de aandacht en zorg die het verdient. We zijn een klein, jong bedrijf en bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Neem dus contact met ons op als uw hovenier in Noordwijk!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Noordwijk

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Noordwijk

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Noordwijk

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Voor iedere stijl een prachtig tuinontwerp

Welke stijl of smaak u ook heeft, wij ontwerpen een prachtige tuin waarin rekening gehouden wordt met al uw wensen. Bovendien zorgen we natuurlijk dat de tuin één geheel vormt met uw huis of bedrijfspand. Geheel naar uw wens wordt de beplanting en bestrating gekozen. Ook houtwerk zoals een pergola, overkapping of tuinhuis behoort tot de mogelijkheden. En ook een vijver passen we in het ontwerp in. Of uw stijl nu ultramodern, landelijk of romantisch is, u moet bij Van Nood Hoveniers voor een prachtig tuinontwerp van een hovenier in Noordwijk.

Aangelegd met aandacht voor details

Wij besteden zorg en aandacht aan de aanleg van uw tuin. Van een strak geknipte heg waarbij geen takje uitsteekt tot bestrating die niet verzakt en strak ligt. Daar houden we van als hovenier in Noordwijk. We zorgen uiteraard voor de beste kwaliteit bestrating en beplanting. En natuurlijk wordt ook het houtwerk in uw tuin met aandacht gebouwd. Zo blijft deze jarenlang mooi. Uw tuin wordt een prachtige groene oase waarin u helemaal tot rust komt met Van Nood Hoveniers als uw hovenier in Noordwijk.

Én goed onderhoud door uw hovenier in Noordwijk

Bij zo’n mooie tuin hoort natuurlijk ook goed onderhoud, zodat u er lang van kunt genieten. Dit vergt soms aardig wat tijd. Van Nood Hoveniers verzorgt voor u ook het onderhoud. Of dat nou het schoonmaken van de vijver of het snoeien van bomen en planten betreft. Ook voor een volledige tuinrenovatie kunt u contact met ons opnemen. Zo blijft jaar in, jaar uit uw tuin mooi verzorgd!

Neem contact op met Van Nood Hoveniers!

Kies dus Van Nood Hoveniers als uw hovenier in Noordwijk. Dan weet u zeker dat uw tuin er tip top uit komt te zien! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u het contactformulier op de website invult hoort u snel van ons. Belt u liever? Bel dan naar 06-27460502. Maak van uw tuin een groene oase en kies voor Van Nood Hoveniers als uw hovenier in Noordwijk!

Contactformulier