• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Nieuw-Vennep

Voor het ontwerp, aanleggen en onderhouden van uw tuin

Bij van Nood Hoveniers in Nieuw-Vennep kunt u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, voor zowel particulieren als bedrijven. Meer weten over uw hovenier in Nieuw-Vennep? Neem contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Nieuw-Vennep

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Nieuw-Vennep

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Nieuw-Vennep

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Een persoonlijk ontwerp

van Nood Hoveniers is een klein, jong hoveniersbedrijf. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Het ontwerp van uw nieuwe tuin gebeurt dan ook geheel in overleg, zodat uw tuin persoonlijk bij u past. Bovendien is het belangrijk dat het ontwerp van uw tuin perfect aansluit bij uw woning. Bestrating en beplanting wordt helemaal naar uw wens gekozen. Ook het houtwerk (denk daarbij aan tuinhuizen of overkappingen) en vijvers behoren tot de mogelijkheden. Zo ontwerpen we een tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen in Nieuw-Vennep!

Uw hovenier in Nieuw-Vennep voor tuinaanleg

Behalve het ontwerp van uw tuin, verzorgen we als hovenier in Nieuw-Vennep ook de tuinaanleg. Daarbij volgen we het ontwerp en kiezen we voor beplanting en bestrating van de beste kwaliteit. Bij het eventuele houtwerk zorgen we ervoor dat de constructie sterk gebouwd is en tegen een stootje kan. We geven uw tuin de aandacht en verzorging die het verdient. Daarbij vinden we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Uw tuin wordt helemaal naar uw wens aangelegd. Zo wordt de tuin werkelijk een plaatje, en kunt u er jarenlang van genieten!

Ook voor het onderhoud moet u bij van Nood Hoveniers zijn

Het onderhoud van uw tuin kan aardig wat tijd en energie vergen. van Nood Hoveniers staat echter voor u klaar om het tuinonderhoud in Nieuw-Vennep voor u te verzorgen. Heeft de vijver een schoonmaakbeurt nodig? Zijn er planten of bomen die flink gesnoeid moeten worden? Daar draaien we bij van Nood Hoveniers de heggenschaar niet voor om! Ook als de hele tuin gerenoveerd moet worden kunt u contact opnemen met van Nood Hoveniers. En heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin? We geven u ook graag advies over hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over wat we voor uw tuin als hovenier in Nieuw-Vennep kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Als u het contactformulier invult, hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-27460502. Wanneer u een hovenier zoekt in Nieuw-Vennep moet u bij van Nood Hoveniers zijn!

    Contactformulier