• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Leiden

Kies Van Nood hoveniers als uw hoveniersbedrijf in Leiden!

Schakel van Nood Hoveniers in als uw hoveniersbedrijf in Leiden. We vinden een persoonlijke benadering zeer belangrijk. We verzorgen tuinontwerp, aanleg en onderhoud geheel op maat voor particulieren en bedrijven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als hoveniersbedrijf in Leiden? Neem gerust contact op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Leiden

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Leiden

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Leiden

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Tuinontwerp helemaal naar uw smaak

Het ontwerpen van uw tuin doen we samen met u, zodat de tuin helemaal past bij uw smaak en stijl. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de tuin goed aansluit bij uw huis of bedrijfspand. Wat uw stijl ook is, voor ons ontwerp zijn talloze mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Allerlei soorten beplanting
  • Vele soorten bestrating
  • Houtwerk (bijvoorbeeld een pergola of tuinhuis
  • Vijvers in vele stijlen en vormen

Dus of uw stijl nou romantisch, landelijk, klassiek of modern is, samen met u ontwerpen we een tuin die helemaal voldoet aan uw wensen en die past bij uw smaak. Zo kunt u lang genieten van uw tuin in Leiden.

Het hoveniersbedrijf in Leiden voor de aanleg van uw tuin

Wanneer er dan een prachtig ontwerp ligt, kunt u door ons ook uw tuin laten aanleggen. We volgen daarbij natuurlijk het tuinontwerp, en we werken alleen met de beste kwaliteit materialen en beplanting. Heeft u ook gekozen voor houtwerk in uw ontwerp? Dan zorgen we dat de constructie stevig in elkaar zit en lang mee kan. Persoonlijke aandacht staat centraal bij uw hoveniersbedrijf in Leiden, en we zorgen er dan ook voor dat uw tuin de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Uw tuin wordt helemaal naar uw wens aangelegd en kan zo jaren mee!

Kies van Nood Hoveniers voor goed tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij uw hoveniersbedrijf in Leiden terecht. Het kan een flinke klus zijn om uw tuin te onderhouden. Vooral het snoeien van bomen is veel werk. Wij nemen u deze klus natuurlijk graag uit handen. En ook voor een gehele renovatie van uw tuin kunt u bij ons als uw hoveniersbedrijf in Leiden terecht. We planten nieuwe beplanting en zorgen dat uw tuin er weer als nieuw uitziet! Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin? Ook daarmee helpen we u graag.

Bel Van Nood Hoveniers!

Wilt u weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Als u het contactformulier op de website invult laten we zo snel mogelijk van ons horen. Liever telefonisch contact met uw hoveniersbedrijf in Leiden? Bel dan 06-27460502. Voor een hoveniersbedrijf in Leiden met persoonlijke aandacht moet u bij Van Nood Hoveniers zijn!

Contactformulier