• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Katwijk aan Zee

Geef uw tuin de aandacht die het verdient!

Heeft uw tuin een keer een opknapbeurt of vernieuwing nodig en bent u daarvoor op zoek naar een hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee? Kies dan voor de persoonlijke tuinzorg van Van Nood Hoveniers. We veranderen uw tuin in een prachtige groene plek waar u heerlijk kunt genieten. We zijn een klein, jong hoveniersbedrijf werkzaam in Katwijk aan Zee en omgeving. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Katwijk aan Zee

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Katwijk aan Zee

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Katwijk aan Zee

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Laat uw droomtuin door ons hoveniersbedrijf ontwerpen!

Van Nood Hoveniers is een hoveniersbedrijf werkzaam in Katwijk aan Zee en omgeving en ontwerpt voor u de tuin van uw dromen, helemaal toegespitst op uw wensen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw smaak, en hoe de tuin het beste bij het huis of bedrijfspand past. Wanneer u door ons uw tuin laat ontwerpen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Bestrating in alle kleuren en vormen
  • Houtwerk, zoals een pergola of tuinhuis
  • Vijvers in iedere stijl
  • Prachtig groene beplanting

Is uw stijl ultramodern met strakke lijnen? Of wilt u juist een romantische sprookjestuin? Voor iedere stijl maken we een prachtig tuinontwerp dat bij u past. Dat is de persoonlijke touch van uw hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee!

Aanleg met oog voor detail

Natuurlijk moet zo’n mooie tuin ook met oog voor detail aangelegd worden. Wij zorgen voor schitterende bestrating die strak gelegd is, en zorgen voor mooi gesnoeide beplanting. Die details maken uw tuin helemaal af. Natuurlijk letten we ook op de duurzaamheid van uw tuin. Het houtwerk bouwen we met zorg, zodat deze lang mooi blijft. En we gaan alleen voor zeer goede kwaliteit bestrating en beplanting. Dan blijft uw tuin lang mooi!

Ook voor onderhoud zijn we hét hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee

Het onderhoud van uw tuin kan aardig wat energie vergen, en u heeft hier natuurlijk ook niet altijd tijd voor. We nemen u deze klus graag uit handen als uw hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee. Of het nou gaat om het snoeien van uw beplanting of het schoonmaken van de vijver, wij draaien daar de heggenschaar niet voor om! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, en kunt u er zorgeloos van genieten.

Schakel Van Nood Hoveniers in!

Bent u benieuwd wat we als hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee voor uw tuin kunnen betekenen? Laat van u horen! Vul het contactformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06-27460502. Maak van uw tuin een groene oase en kies Van Nood Hoveniers als uw hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee!

    Contactformulier