• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hoveniersbedrijf

Het hoveniersbedrijf met aandacht voor details

Als uw tuin een opknapbeurt of vernieuwing nodig heeft, zoekt u daarvoor natuurlijk een vakkundig hoveniersbedrijf. Bij Van Nood Hoveniers geven we uw tuin de zorg en aandacht die het verdient. We zijn een jong, klein hoveniersbedrijf en vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Voor een fantastisch tuinontwerp

We zijn een hoveniersbedrijf werkzaam in West-Nederland en ontwerpen voor u de tuin waar u altijd van droomde, helemaal aangepast aan uw wensen. We houden natuurlijk rekening met hoe de tuin het beste bij uw huis of bedrijfspand past, en wat uw smaak is. Bij ons ontwerp is ontzettend veel mogelijk. Bijvoorbeeld:

  • Bestrating in alle vormen en kleuren
  • Houtwerk, zoals een pergola of overkapping
  • Vijvers in iedere stijl
  • Prachtig groene beplanting

Wilt u een ultramoderne tuin met strakke lijnen? Of is uw stijl juist romantisch en wilt u een sprookjestuin? Voor iedere smaak maken we een tuinontwerp dat bij u past. Dat is de persoonlijke aanpak van uw hoveniersbedrijf!

Uw tuin aangelegd met oog voor detail

Wanneer er dan zo’n mooi ontwerp ligt, wilt u natuurlijk ook dat deze tuin goed aangelegd wordt, met oog voor detail. Wij zorgen dat de bestrating strak gelegd is en niet verzakt, en zorgen voor mooi gesnoeide beplanting. Dit soort details maken een tuin helemaal af. En natuurlijk letten we bij de aanleg ook op de duurzaamheid van uw tuin. We bouwen het houtwerk met zorg. Zo blijft deze lang mooi. Ook gaan we alleen voor goede kwaliteit beplanting en bestrating. Zo kan uw tuin weer jaren mee!

Ook voor onderhoud moet u bij ons hoveniersbedrijf zijn

Het kan aardig wat tijd en energie kosten om uw tuin mooi te onderhouden. We snappen heel goed dat u daar niet altijd aan toe komt, en we nemen deze klus dan ook graag uit handen. Of het nou gaat om het snoeiwerk of het reinigen van de vijver, ons hoveniersbedrijf pakt het allemaal aan. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, en kunt u heerlijk genieten van uw tuin.

Bel dus Van Nood Hoveniers!

Wilt u dus ook een droomontwerp voor uw tuin? Of heeft uw tuin een onderhoudsbeurt of renovatie nodig? Neem dan gerust contact op met ons hoveniersbedrijf! Als u het contactformulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 06-27460502. Kies Van Nood Hoveniers als uw hoveniersbedrijf voor een prachtig resultaat!

Contactformulier