• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Hoofddorp

Het hoveniersbedrijf voor uw tuin

Bij van Nood Hoveniers in Hoofddorp kunt u terecht als particulier of ondernemer voor het onderhoud, de aanleg of het ontwerp van uw tuin. Wilt u meer informatie over uw hovenier in Hoofddorp? Neem contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Hoofddorp

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Hoofddorp

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Hoofddorp

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Tuinontwerp dat bij u past

We vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Van Nood Hoveniers is een klein, jong hoveniersbedrijf. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, en het ontwerp van uw tuin gebeurt helemaal samen met u. Zo past het ontwerp van uw tuin perfect bij uw stijl en smaak. Ook is het belangrijk dat de tuin mooi aansluit bij uw woning. Bij het ontwerp van de tuin is ontzettend veel mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Bestrating in alle soorten en maten
  • Alle soorten beplanting
  • Houtwerk (bijvoorbeeld tuinhuizen of overkappingen)
  • Vijvers

Zo ontwerpen we een tuin die helemaal bij u past, en waar u lang van kunt genieten in Hoofddorp.

Tuinaanleg door uw hovenier in Hoofddorp

Als hovenier in Hoofddorp verzorgen we naast het tuinontwerp ook de tuinaanleg. We volgen daarbij het ontwerp en werken alleen met de beste kwaliteit beplanting en bestrating. Heeft u in het ontwerp gekozen voor houtwerk? Dan zorgen we dat de constructie goed tegen een stootje kan en sterk gebouwd is. We vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Uw tuin wordt dan ook geheel naar uw wens aangelegd. Zo geven we uw tuin de aandacht en verzorging die het verdient. Zo heeft u een tuin in Hoofddorp waar u helemaal tot rust kunt komen!

Van Nood Hoveniers verzorgt ook het onderhoud

Uw tuin onderhouden kan aardig wat energie en tijd kosten. Wij staan echter voor u klaar om het tuinonderhoud in Hoofddorp te verzorgen. Kan de vijver wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Moeten een aantal bomen of planten flink gesnoeid worden? Schakel van Nood Hoveniers in! U kunt ook contact met ons opnemen als uw tuin gerenoveerd moet worden. En heeft u vragen over tuinonderhoud? U kunt ook bij ons terecht voor advies over hoe u deze klus het beste kunt klaren.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over wat we voor u als hovenier in Hoofddorp kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op. Vul het formulier op de website in, dan laten we zo snel mogelijk iets van ons horen. Of heeft u liever telefonisch contact? Belt u dan 06-27460502. Van Nood Hoveniers is uw hovenier in Hoofddorp voor tuinontwerp, aanleg en tuinonderhoud!

Contactformulier