• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Haarlem

Het hoveniersbedrijf in Haarlem

Of u nu particulier of ondernemer bent, bij Van Nood Hoveniers in Haarlem kunt u terecht voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin. Wilt u meer informatie over uw hoveniersbedrijf in Haarlem? Neem gerust contact met ons op!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Haarlem

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Haarlem

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Haarlem

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Een prachtig tuinontwerp

Bij Van Nood Hoveniers vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. We zijn een klein, jong hoveniersbedrijf. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Het ontwerp van u tuin doen we samen met u, zodat het tuinontwerp helemaal bij uw smaak en stijl past. En de tuin moet natuurlijk mooi aansluiten bij uw woning. Bij het ontwerp zijn ontzettend veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Allerlei soorten en maten bestrating
  • Alle soorten beplanting
  • Vijvers in veel stijlen
  • Houtwerk (bijvoorbeeld overkappingen of tuinhuizen

Dus of uw stijl nu modern, landelijk of romantisch is, wij ontwerpen samen met u een tuin die helemaal bij u past en waar u lang van kunt genieten in Haarlem.

Voor goed onderhoud moet u bij Van Nood Hoveniers zijn

Het kan aardig wat tijd en energie kosten om uw tuin goed te onderhouden. Vooral het snoeien en aanplanten van nieuwe beplanting is een aardige klus. Wij staan echter voor u klaar om uw tuin in Haarlem te onderhouden. Moeten een aantal struiken of bomen flink gesnoeid worden? Of heeft de vijver echt een schoonmaakbeurt nodig? Dan bent u bij Van Nood Hoveniers aan het juiste adres! Ook voor tuinrenovatie kunt u met ons contact opnemen. Heeft u vragen over het tuinonderhoud? We geven u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen.

We verzorgen ook de tuinaanleg

Behalve het onderhoud verzorgen we ook de tuinaanleg. Daarbij volgen we het ontwerp dat voor de tuin gemaakt is. We kiezen alleen voor de beste kwaliteit bestrating en beplanting. En staat in het ontwerp ook houtwerk? Deze wordt natuurlijk met het oog op de toekomst gebouwd: het tegen een stootje kunnen en sterk in elkaar zitten. Persoonlijke aandacht staat centraal bij uw hoveniersbedrijf in Haarlem en we leggen uw tuin dan ook geheel naar uw wens aan. Zo kunt u jarenlang van uw tuin genieten!

Bel Van Nood Hoveniers!

Wilt u graag weten wat we voor uw tuin kunnen betekenen als hoveniersbedrijf in Haarlem? Vul dan het contactformulier op de website in, dan laten we zo snel mogelijk van ons horen. Belt u liever? Geen probleem, bel dan naar 06-27460502. Van Nood Hoveniers is uw hoveniersbedrijf in Haarlem voor de mooiste tuin op maat!

Contactformulier