• Snel Schakelen
  • Persoonlijk Contact
  • Afspraak Aan Huis
  • Tuinwerkzaamheden Van A Tot Z

Hovenier Amstelveen

Schakel de groene vingers in van Van Nood Hoveniers in

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Amstelveen? Bel dan Van Nood Hoveniers! Als u een tuin heeft, dan wilt u daar natuurlijk optimaal in kunnen ontspannen. Het is dan belangrijk dat uw tuin helemaal aan uw eisen voldoet. Als hoveniersbedrijf in Amstelveen zorgen we daar graag voor met onze tuinontwerpen, de aanleg van uw tuin en het onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u heerlijk relaxen in uw groene tuin!

Uniek & op maat

Tuinontwerp Amstelveen

Wat de stijl van uw woning of bedrijfspand ook is, we laten het ontwerp helemaal aansluiten bij het gebouw, zodat het een prachtig geheel wordt.

Professionele

Tuinaanleg Amstelveen

Wanneer u uw tuin een nieuwe uitstraling wilt geven en deze helemaal aan uw eigen wensen wilt laten voldoen, dan is het tijd om een tuin aan te laten leggen.

Gepast en professioneel

Tuinonderhoud Amstelveen

Van Nood Hoveniers verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin. Dit kunt u eenmalig laten doen, of periodiek een afspraak inplannen.

Geniet van het buiten zijn in uw tuin!

Van Nood Hoveniers is een klein, jong hoveniersbedrijf werkzaam in Amstelveen. Alles wat we doen, doen we met persoonlijke aandacht. U kunt onze groene vingers voor zowel uw eigen tuin als voor de tuin bij uw bedrijfspand inzetten. De diensten die we als hoveniersbedrijf bieden in Amstelveen zijn onder andere:

  • Tuinontwerp
  • Aanleg van uw tuin
  • Tuinonderhoud
  • Volledige tuinrenovatie
  • Onderhoudsadvies

Al het tuinontwerp gebeurt uiteraard in overleg met u. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin helemaal bij uw smaak en stijl past. Deze tuin leggen we dan ook graag voor u aan, met aandacht voor details. Betegeling die strak ligt en niet verzakt en struiken die zo netjes gesnoeid zijn dat geen takje uitsteekt. Ook het onderhoud nemen we graag van u over. De hele tuin snoeien en onderhouden kan een flinke klus zijn, maar bij Van Nood Hoveniers draaien we daar onze heggenschaar niet voor om! Zo kunt u heerlijk genieten van het buiten zijn in uw tuin.

De ├ęchte tuinexperts

Als uw hoveniersbedrijf in Amstelveen zorgen we dat uw tuin jarenlang mooi blijft. We zijn experts als het gaat om het onderhoud en aanleggen van de bestrating in uw tuin, en we weten precies welke beplanting op welke plek het best tot zijn recht komt. De vijver vergeten we natuurlijk ook niet. Heeft die een onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! We zorgen dat deze er weer uitziet als nieuw. Ook het houtwerk pakken we mee. We bouwen uw tuinhuis, pergola of schutting, en zorgen dat die jaren mooi blijft. We houden hierbij natuurlijk altijd rekening met uw wensen. Kies dus voor de tuinexperts van Van Nood Hoveniers als uw hoveniersbedrijf in Amstelveen. Dan weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw tuin!

Bel nu uw hoveniersbedrijf in Amstelveen: Van Nood Hoveniers!

Wilt u meer weten over wat onze groene vingers voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op! Vul het contactformulier op de website in en u hoort snel van ons. Liever telefonisch contact? Geen probleem, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-27460502. Kies Van Nood Hoveniers als uw hoveniersbedrijf in Amstelveen voor een prachtig groene tuin!

Contactformulier